Wie gaat dat betalen?

Onze sponsoren:

 
 
     
 
     
 
 

     
Webdesign: www.sil-online.nl   Sitehosting: Vict Informatici

VLAAMS \ NEDERLANDS THEATERFESTIVAL 2009

Danken behalve de sponsoren....

De dukdalven vanaf het eerste uur:

Van der Waerden Design , die tevens liefdevol, trouw en bekwaam zorgde voor de vormgeving en visualisatie van dit festival en Peer en Miek Notermans die altijd met raad en daad klaarstonden.

En niet te vergeten:

Tinus Kanters voor zijn onmisbare en waardevolle adviezen; Eric Boselie om zijn visie; Ruud en Stef Tiersma en hun ploeg vrijwilligers van Folkwoods voor de horeca; Eric Moers en zijn ploeg van “de lichtjes route” voor de verlichting van het terrein; José Verspaget en haar vriendinnen voor de fritten, Lo Boelhouwers voor de logistieke en technische ondersteuning; Vict voor de webactiviteiten; De Wert Accountants voor de fiscaal/ administratieve werkzaamheden; Martin van de Molengraft als hoofdkassier; Henk van der Graaf als diens back-up, Jan Bazelmans voor ondersteuning secretariaat, Sanne Nies voor haar “tips”, Oxyz voor de trussen; Galerie Margot voor de repetitie ruimte; De Design Express / De Smalle Haven voor het ter beschikking stellen van de designcaravans als kleedkamer; De Hub als hub; Pieter Dekker voor de verzekeringen; Els Sprakel-Bult voor haar betrokkenheid, Schaeffer notarissen voor het notariële werk, Willeke van den Einde voor de theaterfotografie; Wuri International voor de catering van de artiesten en crew; de medewerkers van Citydynamiek als reddende engelen en de familie Wibaut voor hun onverwachte steun.

De gezinnen
die slaapplaatsen voor de artiesten/ gezelschappen ter beschikking stelden

Fam. Dekker, Fam. Fernhout, Fam. Grünhagen, Fam. van der Heijden, Fam. Seegers, Fam. van Tuijl, Fam. Vosbeek, K. van der Waerden en de Fam. van Veen.

De ploeg straffe
humaantechnischlogistiektheatertentbeheerders v/v

Marie -Christine Bazelmans, Floortje de Boer, Freija van den Boom, Karen Borgers, Ted Dekker, Marion Duijm, Olga Ganza, Nicolina Di Girollamo, Annemiek Hoek, Door van Houts, Riki van Kuringen, Nance Leombruno, Frank van der Linden, Kenneth Manichand, Marije Mast, Mirjam van Overbeek, Mies Ringeling, Laura Simonse, Marleen Tops, Maartje van Vught, Karin van der Waerden, Katrien Wemel.