Straffe madammen en makke mannen | Binnenkort |Niets is wat het lijkt
15288
single,single-post,postid-15288,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive

Binnenkort |Niets is wat het lijkt

20 Nov Binnenkort |Niets is wat het lijkt

Binnenkort,  Esmay Usmany, muzikale voorstelling

Fwajee open: n.t.b.
Aanvang: n.t.b.
Entree: n.t.b.

In de liedjesvoorstelling ‘Niets is wat het lijkt’ pakt Esmay Usmany haar koffer en neemt het publiek mee op een avontuur door het leven van een jonge vrouw. Ze zingt en vertelt haar verhaal in warme woorden en met mooie melodieën. Over wijzer of eigenwijzer worden.

Over loslaten of jezelf vastbijten tijdens die zoektocht naar het ultieme geluk. Maar wat is dat eigenlijk, ultiem ge…eh…luk?

Ze is een 30 jarige vrouw, die in deze levensfase ontdekt dat alles anders is dan het lijkt of dan wat ze had verwacht. Net als ze denkt: “nu snap ik het” komt ze erachter dat ze eigenlijk geen flauw idee heeft. Daar staat ze: een ervaring rijker, maar een illusie armer. En dan die keuzes waar ze steeds voor staat! Om gek van te worden…!

Verhuizen, of toch maar niet? Kiezen voor die rustige jongen of toch die spannende echte vent? De wereld redden of toch maar eerst een date zoeken op internet? En tikt daar ergens niet heel zacht een klok in de onderbuik? Maar gelukkig kan ze er ook om lachen, er valt nog genoeg plezier te beleven.

Biografie:

Esmay Usmany (’84) studeerde in 2006 af aan het Utrechts conservatorium. Na haar afstuderen maakte en speelde Esmay haar eerste soloprogramma ‘Monoloog van de liefde’ waarmee ze twee seizoenen speelde in de kleine theaters van Nederland. Tevens was Esmay samen met o.a. Fred Delfgaauw en Ida van Dril te zien in de voorstelling ‘De Verteller’ die twee seizoenen lang in de Nederlandse en Belgische theaters en schouwburgen te zien was.  Ze is vaste voice-over actrice voor de muziekmethode ‘Intro’ van uitgeverij Thieme Meulenhoff en schrijft columns voor het magazine Ygenwijs .

Kaartjes reserveren