Straffe Madammen en Makke Mannen

Vlaams/ Nederlands theaterfestival biedt jonge / aankomende professionele theatermakers uit Nederland en Vlaanderen een uniek podium.

Op 19, 20 en 21 juni 2009 zullen op een mooi ingericht terrein van ca. 8000 mtr2, in het stadswandelpark van Eindhoven, in 6 theatertenten zo'n 70 voorstellingen van 30/45 minuten te zien zijn van: monoloog, eenakter zang, kindertheater, muziektheater, cabaret, kleinkunst, toneel, tot poppentheater, etc.

Toegang tot het festivalterrein is gratis. Voor de individuele voorstellingen geldt een entreeprijs van € 5,00 per persoon per voorstelling. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar bij de entree van de diverse tenten.

Direct buiten het festivalterrein is erg gezorgd voor veel extra fietsenrekken zodat iedereen lekker met de fiets naar dit evenement kan komen en zijn fiets op een nette manier kan stallen.

Mocht u toch besluiten om met de auto te komen dan is er ondermeer parkeergelegenheid op het parkeerterrein naast het Parktheater.

Straffe madammen en makke mannen is ook prima bereikbaar met de trein\bus. Wanneer u met de trein komt of direct reist vanaf het Centraal Station in Eindhoven kunt u het beste Hermes bus 172 nemen richting Luyksgestel en uitstappen bij de halte Parktheater. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen naar het festivalterrein.